Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cebeci mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelerimize yaptığımız ziyaret programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz diyen Başkan Köken, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Kandıra’nın gelişmesinde büyük emeği olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal, vatandaşla buluşmayı sürdürüyor. Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ederek oradaki vatandaşların taleplerini ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirdiklerini anlatan Başkan Köken, azim ve kararlılıkla birlikte süren hizmet yolculuğunun ilçeye yönelik yeni proje ve çalışmalarla devam edeceğini vurguladı. Vatandaşların yapılan ziyaretlerden memnun olduklarını söyleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’mız için gece gündüz çalışmaya ve ilçemizi her geçen gün bir adım daha öne taşımayı hedefliyoruz dedi.