Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve  Kandıra Belediyesinin ortak projesiyle Kandıra F Tipi Cezaevi Bölgesinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olarak cami yapımına başlandı. Çevre mahallelerin, yol güzergahında olan vatandaşların da düşünüldüğü cami projesinin  yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Başlatılan proje ve çalışmalarda vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Kandıra Belediyesi , Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle birlikte ortak proje kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi lojmanlarına 500 kişilik cami yapımına başladı. İnşaatı Kandıra Belediyesi tarafından yaptırılan projede vatandaşların istek ve talepleri değerlendirildi.

Yaklaşık 2 bin kişilik  nüfusa sahip olan Kandıra F Tipi Cezaevi lojmanları bölgesinin dışında burada yapılacak olan camiden çevre mahallelerdekilerle birlikte yol güzergahından geçen vatandaşlar da yararlanabilecek.