Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta sonu vatandaşlardan gelen davetleri geri çevirmiyor. Hemşehrileriyle iç içe olmayı seven, onların mutluluklarına ortak olan Başkan Köken, Nimet ve Ahmet Ergül ailesinin düğün cemiyetine katılarak  evlenen gençleri ve ailelerini tebrik etti.

Kandıra ‘ya hizmetlerini sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta sonu mesaisini de hemşehrilerine ayırıyor. Kandıra’mıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz diyen Başkan Köken, hafta sonu katıldığı düğün cemiyetinde evlenen gençleri ve ailelerini tebrik etti.

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Köken, aile kavramının toplumumuzdaki önemine değinerek gençlerimize birbirlerine sevgi ve saygıyla bağlanarak çıktıkları evlilik yolunda mutluluklar diliyorum. Rabbim bir ömür huzurlu ve sevgi dolu bir yuva nasip etsin dedi.