Kandıra’da hafta sonu sağlıklı yaşam yürüyüşleri hız kesmeden devam etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve ekibinin her hafta sonu düzenlediği yürüyüş programının ardından ilçe stadında futbol maçı yapıldı.

Sağlıklı yaşama önem veren bir anlayışla hareket eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kaymakam Mehmet Sarıcan stadında her hafta sonu düzenledikleri yürüyüş programlarına devam etti. Başkan Köken ve Belediye personelinin katıldığı sağlıklı yaşama sporun katkısı konuşuldu.

Sporun yanı sıra dengeli ve sağlıklı beslenmeye de özen gösteren  Başkan Köken, doğa harikası olan ilçenin her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu ve temiz havada yapılan spor etkinliklerinin her hafta sonu devam edeceğini ifade etti.

Kandıra’da oluşturdukları yürüyüş alanlarının arttırılması için çalışmaların hızlandırıldığını belirten Başkan Köken, sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin de geleneksel hale getirileceğini ve tüm vatandaşlarla beraber yürüyüş yapma kültürünün kazandırılmasına çalışılacak dedi.