Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Mehmetçikler, Kandıra Belediyesinin düzenleyeceği programla anılacak. Prof.Turan Güneş Kültür Merkezinde 14 Şubat Çarşamba,        saat : 20.30’da düzenlenecek olan programa tüm vatandaşlar davetli.

Kandıra Belediyesi, Afrin şehitlerimizi ve Vatan müdafasında şehit olan tüm askerlerimizi anmak, bölgede mücadele veren askerlerimize destek olmak amacı ile Prof.Turan Güneş Kültür Merkezinde bir program düzenliyor.

14 Şubat 2018, Çarşamba, saat 20:30’da düzenlenecek programda Televizyon Programcısı Hakan Süer’de katılarak Afrin’deki izlenimlerini paylaşacak.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak programa ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Vatan savunmasının eşsiz kahramanları olan şehitlerimize  minnet borçlu olduğumuzu ve haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimizi vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  vatanımızı müdafaa sırasında şehit olan kardeşlerimizin ailelerinin de  yanındayız, yanında olmayı da sürdüreceğiz diyerek düzenleyecekleri programa tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.