Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yılbaşı öncesi ilçedeki pastane ve imalathanelerde denetimler yapıldı. Yıl boyunca vatandaşların sağlığını korumak için çalışan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde de denetimlerini sıklaştırdı.

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki denetimlerini pastane ve imalathanelerle sürdürüyor. Yılbaşı öncesi halkın en sık alışveriş yaptığı yerler arasında olan pastaneleri denetleyen ekipler imalathanelerin de denetimini yaparak hijyen ve sağlığın korunmasında titizlikle çalıştı. Yapılan denetimlerde hijyenin yanı sıra etiket, ürünlerin son kullanma tarihi ve genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığına bakıldı.

2017 yılında yapılan denetimlerin 2018 yılında da artarak devam edeceğini vurgulayan Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sofrasına sağlıklı ürünlerin ulaşmasını sağlamak amacıyla denetim süreceğini belirtti.