Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış ayları için çalışmalarını hızlandırdı. Akçabey mahallesinde perde beton , Akıncı mahallesinde 300 mparke çalışmalarını tamamlıyor.

İlçe merkezi ve mahallelerde çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaptığı mahalle ziyaretlerinde incelemelerde bulunuyor, ardından ekipleriyle birlikte projelerini hızlandırıyor. Akçabey mahallesinde 35 metre boyunda kalıp malzemelerle perde beton çalışmalarını tamamlanıyor. Tüm mahallelerde belirlenen programlar dahilinde hizmetlerin sürdüğünü vurgulayan Başkan Köken, vatandaşlarımızın ihtiyaçları bizler için önemli. Kısa içinde bu ihtiyaçların giderilmesi yönünde ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz dedi.

Akıncı mahallesinde ise, 300 m2    parke çalışmalarına devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede yapılan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı  iyileştirme  çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar boyunca yaklaşık 2 km’lik yolda üst yapı yol onarım hizmetlerini tamamlayan ekipler, hizmetlerin diğer mahallelerde de sürdürüldüğünü belirtti.