Başkan Köken, mesajında şunları kaydetti;

“2017 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli, huzurlu ve sağlıklı geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir. Şeffaf ve adil bir hizmet anlayışıyla, Kandıra’mız için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşmamızı tamamlayarak, Kandıra’mızı geleceğe taşıyan bir belediye anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımız sürüyor. 2018  yılında da ilçemizi her yönden  ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle aileniz ve sevdiklerinizle, huzurlu, barış içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.