Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hac vazifelerini tamamlayan vatandaşlara ziyarette bulundu.

Hac için gittikleri kutsal topraklardan dönen vatandaşları ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Allah her Müslüman’a hacca gitmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

İkram edilen zemzem suyunu  içip, hurma yiyen Başkan Köken, hacılarımızdan orada yaşadıkları dinledik, huzur bulduk. Bu vesile ile tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin dedi.

Kutsal topraklara giderek hac görevlerini yerine getiren vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Ünal Köken, hemşehrileri tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ev sakinleri, Başkan Köken’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçemizdeki projelerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz dedi.