Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Köken, “Demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla işlerlik kazanmasının iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkün olacaktır” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basının, önemli ve etkin bir kamuoyu denetim aracı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu söyledi.

BASIN BİR KAMU GÖREVİ YAPIYOR

Demokrasinin işlerlik kazanmasının iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkün olacağını belirten Köken, “Kocaeli basın camiasına emek verip, hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle anıyorum. Aldıkları bilgiyi hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde halka ulaştırmak gibi bir kamu görevi yapan basınımızın, tüm gazetecilerin maddi ve manevi olarak daha iyi şartlarda görevlerini yapabilmelerini diliyorum” cümleleri ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.