Kandıra’nın 96 mahallesi bulunuyor. İlçenin doğallığı ve halkın samimiyetini gittiği her yerde anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, doğup büyüdüğü yerlere sahip çıkmayı sürdürüyor. Gün içinde yaptığı ziyaret programlarının yanı sıra gece mesaisine de devam eden Başkan Ünal Köken, bir akşamda iki ayrı mahallede vatandaşlarla bir araya geldi, onların sıkıntılarını dinledi. Çözüm noktasında hızlı davrandıklarını ve imkanlar ölçüsünde tüm talepleri karşılamak için çalıştıklarını vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i gittiği tüm ziyaretlerde yoğun bir kalabalık karşıladı. Ülke gündemi dahil olmak üzere birçok farklı konunun konuşulduğu ziyaret programında vatandaşlar ilçede yapılan projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlarımıza günün tüm saatlerinde bir telefon kadar yakınız diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Alefli ve Kaymaz Araman’a yaptıkları ziyaretler sırasında gelen istek ve talepleri dikkatle dinledi, ardından ekibiyle birlikte tek tek not alarak gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.