Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençlerin spora yönelerek sosyalleşmesini sağlamak amacıyla 1. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası etkinliğini başlattı.  Başkan Ünal Köken’in programlarının yoğun olması  dolayısıyla katılamadığı kura çekimlerine Başkan Yardımcısı Murat Ölmez, Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Can, Kandıra Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Açıkgöz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Özcan ve çok sayıda sporcu katıldı.

“9 Takım Mücadele Edecek”

Kandıra Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan 1. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasının kura çekimleri Kandıra Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Kandıra Belediyesi , Kandıra Kent Konseyi ve İlçe Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği voleybol turnuvasında 9 takım mücadele verecek. İki gruba ayrılan takımların maçları 16 Mayıs 2017 ‘de Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonunda 18.00- 22.00 saatlerinde başlıyor.

“Kandıra’da spor faaliyetlerinin artması ve gençlerin spora yönelmesinde büyük emek veren Başkan Ünal Köken, başlattıkları 1. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasında ilçenin gençlerini bir araya getiriyor. “

Başkan Köken; “Gençlerimizin spora olan ilgisi bizi çok memnun ediyor “

Sporun gençleri geliştirdiğini, sosyalleştirdiğini anlatan Başkan Köken, ” Kandıra Belediyesi olarak spora yönelik etkinlik ve programlarının süreceğini anlattı. İlçemize kazandırdığımız Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Kapalı Spor Salonunda çocuklarımız ve gençlerimiz için bir çok alanda spor faaliyetlerimiz devam ediyor dediği konuşmasında gençlerin spora olan ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

Yapımına hızla devam edilen Kandıra Gençlik Merkeziyle ortaya koyacakları projelerle de gençlerin yaşam kalitesini arttırmak istediklerini vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençleri ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek, sağlıklı ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak bizim en büyük hedefimizdir dedi.

Kandıra Belediyesi olarak düzenledikleri 1. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasında tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Ünal Köken, geleceğimizin mimarı gençlerimiz için projelerin süreceğini belirtti.