Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i Gençlik Haftası kapsamında Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç ve Akçakoca Anadolu Lisesi öğrencileri ziyaret etti. Yaptıkları yatırımlarla gençlerin eğitimde ve spor alanlarında daha donanımlı olmalarını sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Köken, “Gençlerimizi geleceğe daha iyi hazırlayacağız” dedi.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında  Gençlik Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç ve Akçakoca Anadolu Lisesi Öğrencileri Seda Uçar ile Enes Berk Koçak Başkan Köken’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Gençlerimiz çağın gereklerine uyarak, dünyadaki değişim ve yenilikleri yakalamalıdır. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, ülkemizi gençlerimizin en iyi şekilde yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Geçmişini unutmayan, inançlı, karakterli, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur” dedi.

Kandıra Belediyesi olarak yapımını sürdürdüğümüz Gençlik Merkezi projemizde gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmasını amaçlıyoruz. Kandıra’nın  gençlerini sosyal faaliyetlere yönlendirmek,  onları en iyi şekilde yetiştirmek, özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlamak istediklerini anlatan Başkan Köken, Gençlerin, 19 Mayıs 1919’da gösterdiği büyük ruhu tekrar göstererek, önüne çıkan bütün zorlukları aşarak 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sine en güçlü şekilde ulaşacağını belirtti.