“Başkan Ünal Köken, Ilıca Caddesindeki Asfalt Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi”

“Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ilıca Caddesindeki asfalt yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. “

Kandıra merkezde asfalt ve asfalt yama yol yapım çalışmaları devam ediyor.  Ilıca caddesinde asfalt yol yapım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşa kaliteli hizmet sunan  Kandıra Belediyesi  vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmetlerin süreceğini belirtti.

Başkan Köken; “Vatandaşımıza Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek”

96 mahallesi bulunan Kandıra’da asfalt yol yapım ve onarım çalışmalarına büyük önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hizmetlerini sürdürüyor. Ilıca Caddesindeki asfalt yol yapımını yerinde inceleyerek bilgi aldı.  Ekiplerimizle birlikte yoğun tempoda devam eden ve bir bir hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizle vatandaşımızın yanındayız diyen Başkan Ünal Köken, “Asfalt yol yapım çalışmalarımız mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre belirleniyor. Tespit çalışmalarımızın ardından ekiplerimiz  çalışmalarına başlıyor” diyerek vatandaşlara hizmetlerin sürdüğünü vurguladı.

Başkan Ünal Köken,  bu bölgede hizmetler tamamlandıktan sonra 15-20 yıl yol sorunu olmayacak. Çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra mahallemiz daha güzel olacak. Yol yapım hizmetleri imkanlar ölçüsünde en kısa sürede tamamlanacak dedi.