IMG_8213

Kandıra Belediyesi, kardeş belediye İzmit Belediyesi’nin destek verdiği “Kandıra’yı Seviyorum, Bisiklete Biniyorum” projesiyle hayata geçirdiği ve  ilçe genelindeki 5. Sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı bisiklet dağıtım programları  son olarak Bozburun Ortaokulunda gerçekleştirilen törenle sonlandırdı.

Bisiklet dağıtım törenlerine Çerçili Sefa Sirmen Ortaokuluyla start veren Kandıra Belediye’si, Kocakaymas Yunus Emre Ortaokulu, Kandıra Mehmet Sarıcan Stadı, Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu ve toplamda dağıttığı 690 bisikletle  son olarak Bozburun Ortaokuluyla tamamladı.

IMG_8163

Bozburun Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen törene Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  ilçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Belediye Meclis Üyeleri ve veliler yoğun katılım gösterdi.

Törende konuşan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe genelindeki okullarda üç yıldır sürdürdükleri bisiklet dağıtım projelerinin tüm çocuklarımıza armağan olmasını diledi.

IMG_8186

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi önemsiyoruz diyen  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken; tüm öğrencilerden  öğretmenlerinin sözünü dinlemelerini, derslerini aksatmamalarını ve bisikletlerini dikkatli kullanmalarını isterken,  her çocuğun yaşaması gereken çocukluk dönemini doya doya yaşamasının bir hak olduğunu vurguladı.

Bisiklet hayallerine kavuşan öğrenciler , bu hayallerinin gerçeğe dönüşmesinde büyük emeği geçen  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Kandıra Belediyesi’nin geniş bir katılımla düzenlediği bisiklet dağıtım töreni yapılan konuşmaların ardından bisikletlerin öğrencilere hediye edilmesiyle sona erdi.