IMG_7790

Kandıra Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılan “Güzel Evim Güzel Kentim” projesine start verildi. Çarşı – Turan Güneş – Türkocağı Caddeleri Cephe İyileştirme ve  Kandıra1. Etap Çarşı Mahallesi Cephe İyileştirme Projeleri için  50 adet binanın cephe iyileştirme çalışmalarına başlandı.

IMG_7795

Başkan Köken, “İlçemizdeki şartları iyileştireceğiz, Kandıra’yı yolları, binaları, caddeleriyle çehresi güzel bir ilçe haline getireceğiz “dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ilçeye yönelik çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Turizm özelliği öne çıkan Kandıra’da geliştirdiği proje ve çalışmaları bir bir hayata geçiren Başkan Ünal Köken, bu kez de Güzel Evim Güzel Kentim projesiyle vatandaşlara hizmet sunacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hazırlanan proje, Çarşı, Turan Güneş, Türkocağı caddelerinde yapılacak cephe iyileştirme çalışmalarını kapsıyor.

IMG_7816

Yapılan proje ve çalışmalarla Kandıra’ya değer katan Kandıra Belediyesi, eski ve yıpranmış durumdaki binaların ön cephelerini yenilerken görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor, ilçeye yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Daha modern ve estetik bir görünüme kavuşan ilçe merkezi, esnaf ve vatandaşları da memnun ediyor. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren ekipler, projenin sahil bölgelerinde uygulamayı hedefliyor.

Başkan Ünal Köken, yenilenecek caddelerin ilçeye her gelen misafir tarafından beğeniyle karşılanacağını ve modern bir ilçe havası yaşanacağını vurguladığı konuşmasında günümüzde insanların beton yığını binalar yerine otantik huzurlu yerlere ihtiyaç duyduğunu ve Kandıra’nın bu özelliklerden daha da fazlasına sahip olduğunu anlattı. Bu anlamada yapılacak tüm işlerde  el ele vererek çalışmaları  hızlandırmak istediklerini söyledi.