IMG_6722

Selma Orhon Atameriç  Anaokulu öğrencilerinin davetini geri çevirmeyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, onları ziyaret ederek eğitimleri hakkında bilgi aldı. Okulda bir dizi incelemeler yapan Başkan Köken, eğitim ve öğretimin küçük yaşlarda başladığını ve çocukların anaokulu eğitimlerinin sosyalleşmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

IMG_6825

Anaokulu Eğitiminin Önemi Vurgulandı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, okullara yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Eğitimin önemini her fırsatta dile getiren Başkan Köken, Selma Orhon Atameriç Anaokulu öğrencilerine yaptığı ziyaret programında okul müdürü Serhat Özkaya’dan okulla ilgili bilgiler aldı.  Öğrencilerin  sınıflarını gezen Başkan Ünal Köken, öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmelerinden dolayı memnuniyet duyuyoruz.  Anaokulunda başlayan eğitim , çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sağlıyor.  Anaokullarımızda sağlanan iletişim ve sosyalleşme ortamı sayesinde ileriki yaşlarda karşılaşacakları sorunları çözecek, sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını sürdürecekler dedi.

Minik Öğrencilerden Başkan Ünal Köken’e  Büyük İlgi

Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğretmen ve okul yönetimiyle birlikte  gerçekleştirdikleri incelemede yavrularımızın eğitim alanlarının geliştirilmesi, onların geleceğe yönelik en iyi şekilde hazırlanması için proje ve çalışmalarda destek olacaklarını ifade etti. Kandıra’da eğitim ve öğretime verilen önemin arttırılmasını isteyen Başkan Ünal Köken,  gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal faaliyetlerde aktif , kendine güvenen ve iyi yetişmiş bireyler olmasını diliyoruz, çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz dedi.