IMG_3664

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Zafer İlkokulu Özel Eğitim sınıfı  öğrencileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Toplumsal farkındalık yaratma konusunda duyarlılık  göstererek etkinlik ve projelerde yer alan Başkan Köken, özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz için üzerimize düşen görevlerin bilincinde hareket ediyoruz dedi.

IMG_3681

IMG_3690

Özel Çocuklarımızı Seviyoruz

Toplumsal bilinç oluşturma ve farkındalık yaratmak açısından duyarlılık gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Zafer İlkokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldiği kahvaltı programında “çocuklarımızın enerjileri, gözlerindeki ışık bizlere azim ve kararlılıkla çalışma şevki veriyor. Özel eğitim sınıfı öğrencilerimize yönelik desteklerimizi imkanlarımız ölçüsünde sürdürüyoruz. Her şeyin başı sevgi diyerek onları canı gönülden kucaklıyor ve seviyoruz “dedi.

Toplumsal Farkındalığa Dikkat Çekildi

İlçemizde  eğitim gören çocuklar ve gençlerimize yönelik etkinlik programlarıyla toplumumuza farklı bir bakış açısı kazandırarak özel çocuklarımıza dikkat çekmek ve onları hayatın içine katmak için çaba gösteriyoruz diyen Başkan Ünal Köken, “onlara yaşamın her alanında yer bulması için destek vereceğiz. Özel çocuklarımız ve onların aileleri bizlerin baş tacı. Özel çocuklarımız için hep birlikte farkındalığı yüksek  bir toplum haline gelmeli ve kardeşlerimize sahip çıkmalıyız” vurgusu yaptı.