17310084_1258912114157336_3718902075123568025_o

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplumumuzun sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlayan tıp bilimi, geçmişten bugüne büyük gelişmeler göstermiştir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak için büyük fedakarlıklar gösteren tüm doktor ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını belirtti.

Sağlıklı bir toplumun yetişmesi ve yaşanan sorunların giderilmesine yönelik çalışmalarda bulunan hükümetimiz sağlık sektörüne verdiği önemi her geçen yıl arttırarak sürdürüyor diyen Başkan Ünal Köken, hastaları kendi yakınları gibi görerek ilgilenen onlardan ilgi ve şefkatini esirgemeyen Türk hekimlerimize saygımız her zaman sonsuz olacaktır ifadelerini kullandı. Gece gündüz demeden mesleklerini en iyi şekilde icra eden doktor ve sağlık personellerimizi gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum dedi.

Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam her bireyin hakkıdır diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kendini insanlara hizmete adayarak sağlıklı bir toplumun var olması için çalışan tüm doktor ve  sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.