IMG_0753

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Haftanın en az iki gününü mahalle ziyaretlerine ayıran Başkan Köken, daha önce de belirttiği gibi çalınmadık kapı, gidilmedik mahalle bırakmayacaklarını vatandaşların derdine sıkıntısına çare olacaklarını ifade etti.

IMG_0644

IMG_0671

IMG_0659

İncelemeler Yerinde Yapılıyor, İhtiyaçlar Anında Tespit Ediliyor

Sarıgazi Duraklı ve Cebeoğlu  mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ünal Köken, istek ve talepleri dinledikten sonra incelemelerde bulundu, ihtiyaçları tespit etti. Eşi Elif KÖKEN’in de katıldığı ziyaret esnasında Sarıgazi mahallesi sakinlerinden  103 yaşındaki Muhsine Tuncer’i de ziyaret eden Başkan KÖKEN, Muhsine teyzenin hayır duasını aldı, sağlıklı ve uzun yaşam konusunda tavsiyelerini dinledi. Muhsine hanımın sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Başkan KÖKEN, bakımı için ihitiyaç duyulan desteği vermek istediklerini belirtti.

IMG_0602

Ziyaretine Duraklı Mahallesi ile devam eden Başkan KÖKEN burada da mahalle sakinleri ile bir araya geldi, evlerine misafir oldu. Kendilerini ağırlayan hanımlarla hasbihal eden Başkan KÖKEN, her alanda onların yanında olduklarını, her konuda onlara yardıma hazır olduklarını belirtti.

Gençlerimize ve Çocuklarımıza  En Büyük Emeği Anneler Veriyor

Gençlerimizi, çocuklarımızı büyük fedakarlıklarla yetiştiren annelerimizin omuzlarındaki yükün farkındayız. Onların yükünü hafifletmek için destekçisi olacaklarını da belirten Başkan Köken, gençlerin kendine güvenen , sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesinde annelerin büyük payı olduğunu vurguladı. Mahalle sakinleri ise , Başkan Köken’nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Belediye Başkanımızın yanımızda hissetmek gurur ve güven veriyor dedi.