“Başkan Köken, Yapılmayanı Yaptı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, daha önce kimsenin ziyaret etmediği Kanatlar Kadıköy mahallesinde vatandaşla buluştu.  Başkan Köken’e Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve meclis üyesi  Raif Yıldız de eşlik etti.

“Kanatlar Kadıköy Mahallesinde Başkan Köken Sevinci”

Başkan Köken;  Vatandaşlarımıza Bir Telefon Kadar Yakınız.

96 mahallesi bulunan Kandıra’da gidilmeyen yer kalmayacak sloganıyla yola çıkan Başkan Ünal Köken, Kanatlar Kadıköy mahallesindeki vatandaşlarla buluştu. Samimi anların yaşandığı ziyarette vatandaşlar,  Başkan Köken’e daha önce kimsenin ziyaret etmediği, istek ve talepleri dinlemediği mahallemize sizin yapmış olduğunuz ziyaret bizleri onure etti dedi.

İlçemizin her karışı bizim için aynı derecede öneme sahip diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ziyaretleri sıklaştırarak sürdüreceğini ifade etti. Gördüğü ilgiden memnun kaldıklarını anlatan Başkan Köken,  bir sıkıntınız olduğunda her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim dedi.  Vatandaşlara ayrılan zamanın mesai saatleriyle sınırlı olmadığını vurgulayan Başkan Ünal Köken, hemşehrilerinin 7/24 yanında olduğunu, onların bir telefon kadar yakınında olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sistemine Dikkat Çekildi

Kadınlar ve çocuklarla bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, annelere çocukların eğitimleri konusunda da tavsiyelerde bulundu. Gençlerimizin iyi okullarda eğitim almasını istiyoruz. Onlar geleceğin büyükleri olacak. Kendine güvenen bireyler olarak yetişen evlatlarımız için büyük fedakarlıklar gösteren annelerimize  teşekkür ediyorum dedi. Ülke gündeminden ve referandum sürecinden de bahseden Başkan Köken, birlik ve beraberliğin sağlanması istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanlığı sisteminin büyük getirileri olacağını anlattı. Ardından mahalledeki hastaları ziyaret eden Başkan Köken, geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık süreçleri hakkında bilgi aldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaret programı, mahalle sakinleriyle çekilen hatıra fotoğrafıyla sonlandı.