Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN eşi Elif KÖKEN  ile birlikte, Kandıra İlçe Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Ana Okuluna ziyarette bulundu.

İlçe müftülüğü öncülüğünde, düzenlenen kermesler  ve Kandıralı hayırseverlerin ile çabaları ile gerçekleştirilen anaokulunun  yapımına  büyük katkılar sağlayan Başkan KÖKENve eşi Elif KÖKEN,  anaokuluna bulundukları ziyarette okulun faaliyetlerini yerinde incelediler.

IMG_9060

Başkan KÖKEN Önceki yıllarda İlçe Müftülüğüne ait yurt olarak kullanılan, kendisinin de öğrencilik yıllarında bir süre kaldığı eski yurt binasında tadilat ve yenileme çalışmaları sonucunda hayata geçirilen anaokulunu  ziyaretinde o günlerden günümüze gerçekleşen gelişmeleri değerlendirdi.

İlçe Müftüsü Burhan BİLGİN’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan KÖKEN, Anaokulunda eğitim gören çocuklarla da yakınından ilgilendi. Başkan’ın ziyareti ile mutlu olan çocuklarla sohbet eden Başkan KÖKEN ve eşi Elif KÖKEN çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.

IMG_9146

Çocukların yanı sıra anaokulunun eğitim kadrosu ve diğer çalışanları ile de sohbet eden Başkan KÖKEN, yürütülen çalışmaların detayları hakkında bilgi aldı ve talepleri dinledi. Başkan KÖKEN kendilerinin de eğitim konusunda her zaman ellerindeki bütün imkanlar ile her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

IMG_9233

Yürütülen çalışmaları yerinde değerlendiren Başkan KÖKEN, İlçe Müftüsü Burhan BİLGİN’e ve anaokulunun tüm çalışanlarına burada yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.  Böyle bir anaokulunun hayata geçirilmesi ve faal olarak sürdürülmesindeki gösterdikleri başarının Kocaeli’deki diğer ilçelere de örnek olduğunu, Kandıra’dan sonra diğer ilçelerde de benzer çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade ederek, bu örnek başarılarından dolayı Müftü BİLGİN ve çalışma arkadaşlarını tebrik etti.

IMG_9195

Ziyaret dolayısı ile Başkan KÖKEN ve eşi Elif KÖKEN’e teşekkür eden İlçe Müftüsü Burhan BİLGİN de, anaokulunun hayata geçirilmesinde Başkan KÖKEN’den çok büyük destek gördüklerini, bu faaliyetin her aşamasında Başkan KÖKEN’in büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Başkan KÖKEN’in desteğinin  anaokulunun oluşturulduğu o günlerden bu yana hala devam ettiğini ifade eden İlçe Müftüsü BİLGİN, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN’e bu desteklerinden dolayı  teşekkürlerini sundu.

IMG_9282