IMG_0926

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor. İlçedeki iş yerlerini denetleyen ekipler satılan ürünlerin bandrol kontrollerini yaptı.

Halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda denetimlerini sürdüren Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir yandan da iş yerlerinde satılan ürünlerin bandrol kontrollerini yapıyor. İlçedeki kırtasiyeleri denetleyerek satışı yapılan ürünlerin bandrollerini kontrol eden ekipler, vatandaşa kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

IMG_4705

Halkın sağlığını korumak için titizlikle çalışan Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri market ve iş yerlerinde yaptıkları incelemelerde ağırlıklı olarak ürünlerin son kullanma tarihleri, mekan temizliği, bandrol kontrolü ve etikette yazan fiyatla kasadaki fiyatın aynı olup olmaması gibi durumlara dikkat ederek titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Sağlıklı ve hijyenik ürünler tüketilmesini sağlamak amacıyla denetimlerin gıda üretimi ve satışı yapan tüm iş yerlerinde  aralıksız olarak devam edeceğini  belirten Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığını korumak için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.

Zabıta ekiplerimiz denetimlerine aralıksız devam ederek halkımızın sağlığı ile ilgili konularda titizlikle çalışıyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  vatandaşlarımızın alışverişlerini kaliteli ve güvenli yerlerden yapmaları ekiplerimiz tarafından sağlanıyor dedi.